Branża Mleczarska 100 Firm

Aktualności

Sertop: Produkty długoterminowe sprawdzają się podczas pandemii

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2020-04-23 11:28:49

© sertop

Zakup produktów z długim okresem przydatności do spożycia zapobiega marnowaniu żywności i jest korzystne nie tylko dla odbiorcy końcowego, ale także dla właściciela sklepu, bo zatowarowanie jego punktu handlowego wiąże się wówczas z minimalnym ryzykiem straty.

– Produkty długoterminowe sprawdzają się zwłaszcza teraz, w czasie pandemii, kiedy chcąc zmniejszyć ryzyko zachorowania, ograniczamy do minimum wyjścia do sklepów, decydując się coraz częściej na większe jednorazowe zakupy i robienie zapasów w domu.

– Produkty takie jak sery topione sprawdzają się w bieżącej sytuacji doskonale, także ze względu na wszechstronne zastosowanie w kuchni, zarówno na przysłowiowej kanapce, jak i we wiosennych sałatkach oraz jako dodatek do zup, sosów czy zapiekanek – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – Sprawdzona technologia produkcji gwarantuje bezpieczeństwo zdrowotne wyrobów, a w połączeniu z właściwie dobranym rodzajem opakowania, wydłuża możliwość przechowywania wyrobów, w niektórych asortymentach nawet do 180 dni, bez potrzeby stosowania konserwantów – dodaje Aneta Będkowska.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2021-12-01) Sertop: Przedświąteczne przygotowania
(2021-11-30) Sertop jest wierny tradycji
(2021-11-25) Sertop: Ser smażony dodaje prestiżu w w menu w HoReCa

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o. © 2008-2021
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel.: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij