Kontakt

Adres redakcji:
Nathusius Investments Sp. z o.o.
Forum Mleczarskie

ul. Powsińska 23/6
02-920 Warszawa
Polska

 

Zespół

Janusz Górski

Janusz Górski

Dyrektor Wydawniczy, Redaktor Naczelny

Absolwent Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego, o specjalności zarządzanie finansami. Pracował w agencjach badań rynkowych, gdzie zajmował się organizacją, a następnie analizami rynkowymi głównie z zakresu produktów spożywczych. W wydawnictwie Nathusius Investments odpowiada za poziom merytoryczny publikacji, wdrażanie i rozwój nowych projektów oraz monitorowanie rozwoju branży.

tel. kom.: 783 555 912
e-mail: gorski@nathusius.pl

Monika Czaplicka

Monika Czaplicka

Zastępca Redaktora Naczelnego

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności w SGGW (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego) w Warszawie. W magazynach wydawanych przez Nathusius Investments odpowiedzialna jest za przygotowanie aktualności krajowych, nowości produktowych, oraz opiekę nad archiwum publikacji i zdjęć.

tel.: 22 642 43 12
tel. kom.: 695 999 554
e-mail: monika.czaplicka@nathusius.pl

Joanna Górska

Joanna Górska

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Ukończyła podyplomowe studia MBA – Zarządzanie i Marketing w Szkole Biznesu Politechniki Warszawskiej.

Doświadczony manager projektów marketingowych – długoletnie doświadczenia na rynku produktów FMCG w obszarze marketingu i sprzedaży. Ugruntowane doświadczenie w koordynacji i nadzorowaniu projektów ATL i BTL, koordynowania projektów z zakresu NPD i badań konsumenckich. Wieloletni praktyk z zakresu Public Relations.

Specjalizacja tematyczna: marketing mix, zarządzanie kategoriami, marketing produktowy, NPD i innowacje rynkowe, analizy rynkowe, rynki zagraniczne.

e-mail: gorska.joanna1@gmail.com

Małgorzata Ziarno

Małgorzata Ziarno

Redaktor Działu Dodatki do żywności

Kierownik Zakładu Biotechnologii Mleka Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie w stopniu doktora habilitowanego. Specjalistka w zakresie mikrobiologii żywności i probiotyków, a także wzbogacania żywności w składniki mineralne. Członek trzech Komitetów Technicznych PKN: nr 200 (ds. Koncentratów Spożywczych), nr 92 (ds. Nasion Roślin Oleistych, Tłuszczów Roślinnych i Zwierzęcych oraz ich Produktów Ubocznych) oraz nr 3 (ds. Mikrobiologii Żywności).

tel.: 22 593 76 69
e-mail: malgorzata_ziarno@sggw.pl

Dorota Zareba

Dorota Zaręba

Z pasji propagator zdrowego stylu życia oraz odżywiania zarówno w teorii jak i w praktyce. Autorka licznych publikacji naukowych i popularnonaukowych o tematyce spożywczej i dietetycznej. Absolwentka studiów doktoranckich Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie. Absolwentka Dietetyki w Chorobach Wewnętrznych i Metabolicznych Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Absolwentka studiów podyplomowych z Chemii Uniwersytetu Warszawskiego.

Marlena Piekut

Marlena Piekut

Absolwentka magisterskich i doktoranckich studiów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Ukończyła podyplomowe studia Administrowania Funduszami Unijnymi w Szkole Głównej Handlowej oraz podyplomowe studia Ochrona Własności Intelektualnej zorganizowane przez Uniwersytet Warszawski. Autorka wielu publikacji naukowych z zakresu uwarunkowań konsumpcji w gospodarstwach domowych, zachowań konsumentów na rynku żywności oraz przedsiębiorczości i innowacyjności w Polsce i na świecie.

e-mail: mpiekut@op.pl

Oliwia Sokolowska

Oliwia Zakrzewska

Absolwentka Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie oraz Uniwersytetu Nauk Stosowanych w Offenburgu w Niemczech na kierunkach wspólnych Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz Master’s Program Process Engineering. Absolwentka kierunku Inżynieria Chemiczna i Procesowa, specjalność: Inżynieria Przetwórstwa Żywności. Autorka publikacji popularnonaukowych.

e-mail: oliwiasok@wp.pl