Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Łowicz (OSM): Sery wytwarzane technologią mieszaną pozostają bardzo popularne

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2018-08-06 11:51:51

© łowicz (osm)

– Ser Salami to produkt, który zawsze znajdzie nabywcę bez względu na to, w jakiej formie jest sprzedawany – mówi Forum Mleczarskiemu Handel Joanna Kołodyńska, Kierownik Działu Marketingu w Łowicz (OSM). – To jeden z najbardziej popularnych typów sera, bardzo lubiany ze względu na swój lekko pikantny smak i zwartą, sprężystą konsystencję.


– Ser Tylżycki jest nieco bardziej miękki, ma dużą ilość małych oczek, przyjemny, lekko słony smak. W strukturze sprzedaży od lat największym powodzeniem cieszą się sery holenderskie, jednak sery wytwarzane technologią mieszaną, zwłaszcza Salami nie zostają daleko w tyle – charakteryzuje oba sery Joanna Kołodyńska.

– Sery dojrzewające to doskonałe źródło białka i wapnia. Powinny być obecne w codziennej diecie. Łowickie sery dojrzewające są pakowane w nowe, odświeżone graficznie opakowania. Dbamy o to, aby opakowanie było spójne z wizerunkiem firmy, łatwo rozpoznawalne na tle półki, zachęcające do zakupu i konsumpcji. W środku natomiast gwarantujemy wysokiej jakości produkt o niewątpliwych walorach smakowych i odżywczych – podkreśla Kierownik Działu Marketingu w Łowicz (OSM).

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2018
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25