Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Sertop: Serki w karnawałowym menu

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2020-01-16 08:01:10

© sertop

Serek owinięty z melonem w szynkę parmeńską to doskonała, błyskawiczna w przygotowaniu przekąska idealnie pasująca na karnawałowe menu. Co jeszcze można zrobić z użyciem serka topionego? Okazuje się, że bardzo dużo! – Karnawał to czas zabaw i spotkań z przyjaciółmi, podczas których liczy się przede wszystkim wspólnie spędzony czas – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop – Warto tego czasu nie marnować na żmudne stanie w kuchni, tylko przygotować dania, które są nie tylko zdrowe i smaczne, ale także szybkie w przygotowaniu np. zupy kremy, gotowane na parze lub pieczone warzywa z serowym sosem, dipy z nachosami lub paluchami z ciasta francuskiego czy warzywno-serowe zapiekanki.

Po inspiracje zapraszamy na naszego bloga www.serkiwkuchni.pl, na którym znajduje się mnóstwo pomysłów na pyszne przekąski i dania, z użyciem polskich, łatwo dostępnych i niedrogich produktów.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2020-02-13) Sertop: Hauskyjza z kminkiem, nowy ser smażony
(2020-01-21) Sertop: Mody konsumenckie wymuszają zmiany w firmie
(2020-01-16) Sertop rozdaje kalendarze

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2020
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25