1. Komunikaty

Proteinowa nowość w Sertop!

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Monika Czaplicka

Już jest! Nowa proteinowa odsłona serka topionego w ofercie tyskiego producenta serów topionych i smażonych to Ser topiony protein Gouda chili z bazylią. Dwa wyśmienite smaki w jednym opakowaniu. Delikatna, łagodna Gouda i pikantny smak papryczki chili studzi aromatyczna bazylia. To wszystko w jednym krążku 140 g. A każde opakowanie zawiera aż 25 g białka. To smakowita przekąska idealna dla sportowca i każdej zabieganej osoby zwracającej uwagę na spożycie białka w ciągu dnia.

Nadaje się nie tylko na kanapkę, ale także jako dodatek do sałatek, mięs czy np. wrapów. Nowe wysokobiałkowe serki pozwalają zaspokoić apetyt na coś dobrego na cały dzień. Inspirują zarówno w kuchni nowoczesnej, jak i tej tradycyjnej. 
Opakowanie: 140 g.

Ostatnie wiadomości o firmie