Branża Mleczarska 100 Firm

Komunikaty prasowe

Sertop: Serki topione na Wielkanoc?

Źródło: PR Club/Sertop   Dodano: 2021-03-22 10:19:14

© sertop
© sertop

Okazuje się, że to całkiem niezły pomysł, bo można z nich przygotować nie tylko pyszną pastę jajeczną lub łososiową do kanapek, ale także wzbogacić perliczkę pieczoną na rodzinny obiad, nadać kremową konsystencję warzywnej zupie lub umożliwić przygotowanie polewy do wielkanocnej babki – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Serek topiony w kuchni daje bowiem nieograniczone możliwości kulinarne, a w niektórych przypadkach jest w stanie nawet zastąpić masło lub śmietanę.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2021-11-25) Sertop: Ser smażony dodaje prestiżu w w menu w HoReCa
(2021-11-24) Nagroda dla Sertop
(2021-11-05) Sertop: Sery topione idealnie sprawdzają się w lunch boksach

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o. © 2008-2021
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel.: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij