Branża Mleczarska 100 Firm

Komunikaty prasowe

Sertop: Podkręć smak grillowanych warzyw!

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2019-06-18 09:42:43

© sertop
© sertop

– Czy serek topiony może być produktem na grilla? Okazuje się, że tak, ale pod warunkiem najwyższej jakości, która umożliwi jego zapiekanie w wysokiej temperaturze – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Dzięki dodatkom serka topionego można wzbogacić smak najpopularniejszych warzyw takich jak: szparagi, ugotowana marchewka, brokuły czy ziemniaki lub wykorzystać go przed grillem do przyrządzenia serowych sosów, uzyskując tym samym pełen witamin i smaku posiłek.

– Jaka forma produktu jest najwygodniejsza w użyciu? Z pewnością plastry serka topionego, dedykowane także do grillowania ze względu na sposób pakowania, umożliwiający ekonomiczne wykorzystanie produktu i brak konieczności posiadania przy sobie noża do krojenia. Przy większej ilości gości, idealnie sprawdzają się 100g kostki serka topionego, które  można zapiekać w całości (po wyjęciu z opakowania i zastosowaniu tradycyjnej panierki z bułki tartej lub panco).

© sertop


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2021-12-01) Sertop: Przedświąteczne przygotowania
(2021-11-30) Sertop jest wierny tradycji
(2021-11-25) Sertop: Ser smażony dodaje prestiżu w w menu w HoReCa

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o. © 2008-2021
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel.: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij