Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Frąckowiak (ZPSiH): Naturalność to rodzaj innowacyjności

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2019-07-04 08:43:05

© frąckowiak (zpsih)

– Konsumenci serów smażonych są bardzo wymagającymi klientami i nie ukrywamy, że nas to ogromnie cieszy, gdyż sery smażone Frąckowiak (ZPSiH) z Granowa spełniają ich oczekiwania – mówi Forum Mleczarskiemu Handel Grzegorz Marciniak, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży w Frąckowiak (ZPSiH). – Wielu pamięta oryginalny smak sera smażonego przygotowywanego samodzielnie przez mamy i babcie i dziś w sklepach szuka identycznej jakości i niezapomnianej naturalności w dostępnych serach. Wśród ogromnej ilości produktów spożywczych na rynku klient szuka dziś wiarygodności.

– Sery smażone firmy Frąckowiak (ZPSiH) z Granowa są gwarancją, że ten prawdziwy smak i konsystencja nie zaginęły. Zainteresowanie tymi produktami to z jednej strony tradycja a z drugiej moda na produkty zdrowe, bez chemii i konserwantów. Coraz większe powodzenie ma naturalny ser smażony z większą ilością prawdziwego masła. Jak kiedyś, gdy nikt nie zważał na dietę, a najważniejszy był smak, skoro jakość i naturalność nie były niczym wyjątkowym. Dziś ta swoista innowacyjność, dzięki zainteresowaniu konsumentów jest także doceniana przez sklepikarzy i partnerów handlowych. Świadomy konsument jest przyszłością i zabieganie o niego serami smażonymi firmy Frąckowiak (ZPSiH) jest dobrym i skutecznym sposobem.

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25