Media Tour Holandia
![]() Nowy budynek spółdzielni Cono Kaasmakers |
![]() Bettinehoeve - proszkownia mleka koziego w Etten-Leur |
![]() Na famie De Nylander prowadzi się produkcję metodami organicznymi |
![]() Kees Panadies, Export Manager w Cono Kaasmakers |
![]() Farma Kaasboerderij de Deelen w Tynje jest firmą rodzinną wytwarzającą sery marki Riperkrite Tsils. Prowadzi też działalność edukacyjną dla dzieci |
![]() Sery Henri Willig wytwarzane w Katwoude wytwarzane są mleka koziego i owczego, często z dodatkami smakowymi |
![]() Wiebe Willig, Właściciel firmy Willig Kaas |
![]() Ben van Max, Współwłaściciel farmy biologicznej Waddenmax |
![]() Farma de Lagebroek - farma specjalizująca się w produkcji 60 kg kręgów serów z mleka krowiego |
![]() dr Jan Sikkema dyrektor Centrum Rozwoju i Innowacji - Uniwersytet Medyczny w Groningen opowiada o pozytywnym wpływie produktów mleczarskich na długowieczność i stan zdrowia |
![]() Farma ekologiczna Groot Kabel specjalizuje się w produkcji wyrobów z mleka owczego |
![]() Hotel dla krów Antona Stokmana wyspecjalizowany w hodowli ze szczególnym uwzględnieniem dobrostanu zwierząt. To flagowa farma McDonald’s w Europie Zachodniej |















