Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Sertop: Rozgrzej się zimą

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2019-11-20 14:48:41

© sertop
© sertop

– Upodobania konsumentów zmieniają się w zależności od pory roku – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – Teraz, kiedy jest chłodno, coraz częściej sięgamy po ciepłe i rozgrzewające zupy, a idealnym dodatkiem do nich są serki topione, których ze względu na doskonałą jakość można używać do gotowania. Produkty te nie tylko wzbogacają obiadowy posiłek w solidną porcję białka, ale także nadają im kremową konsystencję i głębię smaku, w zależności od rodzaju wykorzystanego w nich dodatku. 

– Do najlepiej sprzedających się jesienią i zimą serków należą te, z dodatkiem borowików, czosnku, szynki, szczypiorku i cebulki oraz serki, wyprodukowane na bazie tradycyjnych serów żółtych: typu Gouda, Tylżycki czy Ementaler. Warto o tym pamiętać, dobierając asortyment produktów do danego sklepu oraz eksponując towar na półce – dodaje Aneta Będkowska.

© sertop

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25