Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Sertop: Posiłek w podróży

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2019-07-30 13:25:02

© sertop
© sertop

Wakacje to czas rodzinnych wycieczek i wyjazdów, których nieodłącznym elementem jest także posiłek. Co zabrać ze sobą w podróż, żeby nie być głodnym? – Najlepszą opcją są tradycyjne kanapki, zrobione z dobrej jakości pieczywa i serka topionego, który wytrzyma niewielkie zmiany temperatury – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – Z dużą ilością sałaty i świeżych warzyw taka kanapka może stanowić pełnowartościowy posiłek, nie tylko gaszący nasz głód, ale także dostarczający niezbędnych dla zdrowia witamin i składników mineralnych oraz białka, tak potrzebnych dla naszego organizmu.

A co, jeśli kanapek nie lubimy? Ich doskonałą alternatywą mogą być warzywne sałatki lub kasze, które odpowiednio doprawione zaspokoją także nasze kulinarne podniebienie. Aby przetrwały w podróży warto przechowywać je w torbie termalnej z dodatkiem lodowego wkładu, który zapobiegnie ich zepsuciu. Zarówno do sałatek, jak i kasz także możemy dodać pokrojony w kostkę serek topiony, który wzbogaci ich smak i nada całości oryginalny charakter.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2019-09-09) W Sertop duże zmiany
(2019-08-23) Sertop z certyfikatem Doceń Polskie
(2019-08-14) Sertop: Sery w diecie sportowca

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25