1. Komunikaty
Polska

Sertop: Wysokobiałkowe sery topione Protein

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Monika Czaplicka

Rodzina wysokobiałkowych Serów topionych Protein została poszerzona o nowe rodzaje opakowań. Nowe, wygodne i praktyczne opakowania przygotowane dla Was to bloczki 90 g oraz plastry 130 g. 

Dwa ulubione smaki – Gouda oraz Chili z bazylią – będzie można zakupić w obu gramaturach. Serki topione wysokobiałkowe to produkty skierowane do wszystkich smakoszy serków niezależnie od wieku.

Serek topiony w bloczku 90 g zawiera 16 g białka, natomiast w formie plastrów 130 g – aż 26 g białka w opakowaniu.

To smakowita i odżywcza przekąska nie tylko na kanapkę. Serki topione proteinowe można podawać w sałatkach, gdyż łatwo się kroją, oraz w zupach, bo idealnie je zagęszczają.

Opakowanie: 90 g i 130 g.

Ostatnie wiadomości o firmie

Warte przeczytania