Kosów Lacki (OSM): Sery podpuszczkowe niedojrzewające z przyprawami
Kosów Lacki (OSM) to zakład produkcyjny z blisko 100-letnią historią i tradycją.
Obecnie specjalizuje się w produkcji serów typu szwajcarsko-holenderskiego i holenderskiego, serów twarogowych oraz masła. W ofercie znajdziemy również sery wędzone, sery długodojrzewające, sery z linii „Kosów dla zdrowia”. W ostatnim czasie gamę produktów ze spółdzielni Kosów Lacki (OSM) wzbogaciły sery podpuszczkowe niedojrzewające z przyprawami – Jędrula z czarnuszką (łagodny i delikatny w smaku) oraz Jędrula z pomidorami, czosnkiem i bazylią (wyrazisty, lekko pikantny, o aromatycznym zapachu).
Dzięki swojej zwartej i elastycznej konsystencji idealnie sprawdzą się jako dodatek do sałatek lub na deskę serów. Wyróżniającym się smakiem odmienią nawet codzienną kanapkę.
Opakowanie: ok. 400 g.