![Polska](/img/countries/Poland.png)
Kosów Lacki (OSM): Sery podpuszczkowe niedojrzewające z przyprawami
![](/img/news/600x400/b/0/b0909be1-f268-49f0-a83a-4fbf1515eec3.png)
![](/img/news/600x400/9/3/934bb1b6-93d8-43d5-b439-3e625133b49d.png)
Kosów Lacki (OSM) to zakład produkcyjny z blisko 100 letnią historią i tradycją. Obecnie specjalizuje się w produkcji serów typu szwajcarsko-holenderskich i holenderskich, serów twarogowych oraz masła. W ofercie znajdziemy również sery wędzone, sery długodojrzewające, sery z linii „Kosów dla zdrowia”. W ostatnim czasie gamę produktów ze spółdzielni Kosów Lacki (OSM) wzbogaciły sery podpuszczkowe niedojrzewające z przyprawami – Jędrula z czarnuszką (łagodny i delikatny w smaku) oraz Jędrula z pomidorami, czosnkiem i bazylią (wyrazisty, lekko pikantny o aromatycznym zapachu).
Dzięki swojej zwartej i elastycznej konsystencji idealnie sprawdzą się jako dodatek do sałatek lub na deskę serów. Wyróżniającym się smakiem odmienią nawet codzienną kanapkę.
Opakowanie: ok. 400 g.