1. Komunikaty
Polska

Ser smażony kanapkowy Frąckowiak

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Monika Czaplicka

Ser smażony kanapkowy powstaje z naturalnie dojrzewającego wiejskiego twarogu oraz masła. Naturalne składniki, prosty skład i tradycyjna metoda produkcji to sekret jego wyjątkowego smaku. Wyróżnia się miękką i kremową konsystencją, co pozwala na wygodne podawanie go prosto z lodówki na kanapkę. Dzięki temu w celu łatwego smarowania nie ma konieczności odczekania 2 godzin przed podaniem, co jest tak ważne przy przygotowywaniu śniadania. Wykorzystując jego zalety kulinarnie polecany jest do przygotowywania potraw z pysznych makaronów, grzanek, burgerów, pizzy, sosów i zup. Dostępny jest w trzech wariantach smakowych: naturalny, z kminkiem i z cebulką.

Ponadto wpisuje się w trend produktów wysokobiałkowych, a zarazem o niskiej zawartości tłuszczu (6,3%). Rekomendowany dla osób preferujących zbilansowaną dietę i aktywny tryb życia.

Ser smażony kanapkowy Frąckowiak stanowi innowacyjną i wyróżniającą się propozycję w swojej kategorii produktowej.

Opakowanie: 130 g.

Ostatnie wiadomości o firmie

Warte przeczytania