![Polska](/img/countries/Poland.png)
Ser smażony kanapkowy Frąckowiak
![](/img/news/600x400/c/4/c4197887-2fa6-4d74-9078-a456df056dfd.jpg)
![](/img/news/600x400/c/4/c4e825fc-c086-4892-8432-7976d96aba07.jpg)
Ser smażony kanapkowy powstaje z naturalnie dojrzewającego wiejskiego twarogu oraz masła. Naturalne składniki, prosty skład i tradycyjna metoda produkcji to sekret jego wyjątkowego smaku. Wyróżnia się miękką i kremową konsystencją, co pozwala na wygodne podawanie go prosto z lodówki na kanapkę. Dzięki temu w celu łatwego smarowania nie ma konieczności odczekania 2 godzin przed podaniem, co jest tak ważne przy przygotowywaniu śniadania. Wykorzystując jego zalety kulinarnie polecany jest do przygotowywania potraw z pysznych makaronów, grzanek, burgerów, pizzy, sosów i zup. Dostępny jest w trzech wariantach smakowych: naturalny, z kminkiem i z cebulką.
![](/img/news/600x400/3/a/3a275f5c-a2a9-4f4b-b4ae-a87d86bb3de4.jpg)
Ponadto wpisuje się w trend produktów wysokobiałkowych, a zarazem o niskiej zawartości tłuszczu (6,3%). Rekomendowany dla osób preferujących zbilansowaną dietę i aktywny tryb życia.
Ser smażony kanapkowy Frąckowiak stanowi innowacyjną i wyróżniającą się propozycję w swojej kategorii produktowej.
Opakowanie: 130 g.