Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Bychawie od 1928 roku produkuje pyszny nabiał:
masło, śmietany, twarogi, napoje fermentowane, jogurt naturalny - wszystko w zgodzie z dawnymi zasadami sztuki mleczarskiej i z zachowaniem norm obowiązujących aktualnie.
Atutem Spółdzielni jest to, że produkuje ona swoje wyroby metodami tradycyjnymi, przez co posiadają one doskonałe walory smakowe, zdrowotne i nie zawierają środków konserwujących ani barwiących.
Klienci
hurtownie
sieci handlowe
odbiorcy detaliczni
Nagrody
Certyfikat Nagrody w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów na najlepszy polski regionalny produkt żywnościowy Perła 2014 dla OSM w Bychawie za Masło Extra z Bychawy
Certyfikaty
Wpis na Listę Produktów Tradycyjnych "Masło z Bychawy”, ”Twaróg chudy z Bychawy”, ”Twaróg półtłusty z Bychawy”, ”Twaróg tłusty z Bychawy”, ”Śmietana z Bychawy"
Certyfikaty zgodności procesu produkcji z zatwierdzoną specyfikacją dla OSM w Bychawie - znak „Jakość Tradycja” dla "Twarogów z Bychawy”, ”Masło z Bychawy”
Produkty
MlekoPasteryzowane w foliiPasteryzowane w butelceNapoje mleczneKefiry naturalneMaślanki naturalneJogurty naturalneSery miękkieTwarogi konfekcjonowaneTwarogi na wagęTwarogi mieloneTwaróg klinek tradycyjny naturalnyTwaróg klinek tradycyjny ziołowyŚmietana i śmietankaŚmietana homogenizowana18%24%Śmietanka30%HoReCaMlekoTwarogiŚmietanaŚmietankaMasłoEkstraOsełka
Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij