Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Nowość – Almette z kolorowym pieprzem – pobudza wyobraźnię!

Źródło: Hochland Polska   Dodano: 2013-08-22 11:07:52

Puszystość ma nowy smak - grupa serów Almette zostaje wzbogacona już we wrześniu o nowy smak – Almette z kolorowym pieprzem! Rodzina Almette to perła w koronie w ofercie Hochland Polska i zarazem najlepiej sprzedające się produkty kategorii serów kremowych twarogowych.

Almette z kolorowym pieprzem odpowiada na oczekiwania konsumentów, łączy puszysty ser Almette z wyjątkową kompozycją kolorowego pieprzu, co daje idealny, wyrafinowany, ale jednocześnie „swojski” i znany smak!
Nowa Almette z kolorowym pieprzem jest zgodna z aktualnymi trendami, „czysta” receptura nie posiada zagęstników, barwników i konserwantów.
Wreszcie Almette z kolorowym pieprzem to inspiracja do niekończących się eksperymentów kulinarnych, ze względu na pikantny smak i intensywny aromat pieprzu – składnik ceniony w najbardziej wysublimowanych kuchniach Polski i świata. Ten intensywny smak nadaje charakteru każdej kanapce, ale możliwości zastosowań jest wiele więcej, wystarczy tylko pobudzić wyobraźnię!
Wprowadzenie na rynek Almette z kolorowym pieprzem zostanie wsparte działaniami reklamowymi, degustacjami zorganizowanymi na terenie całego kraju oraz akcją PR. Dla handlowców przygotowano ulotki informacyjne, a w prasie kobiecej znajdą się przepisy kulinarne z nowym produktem.
Cena detaliczna Almette z kolorowym pieprzem wynosi ok. 3,78 zł za opakowanie jednostkowe (150 g).

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25