Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Candia Polska: Le Chèvre de Tradition

Źródło: Candia Polska   Dodano: 2011-12-01 09:45:18

© Candia Polska

Jeden z czołowych producentów serów kozich we Francji, firma Rians, poszerzył swoją ofertę na Polskim rynku o nowy produkt Le Chèvre de Tradition. Ten tradycyjny twarożek kozi posiada rozpływającą się w ustach, kremową konsystencję oraz delikatny, wykwintny smak.

Le Chèvre de Tradition to idealna propozycja na zdrową przekąskę. Twarożek jest łatwy do rozsmarowania, przez co nadaje się do kanapek czy grzanek. Dobrze też komponuje się zarówno ze słodkimi dodatkami, takimi jak miód i konfitury, jak i wyrazistymi ziołami czy oliwkami. Dodatkową zaletą tego produktu jest jego specjalne opakowanie, które długo utrzymuje świeżość sera po jego otwarciu.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25