
Wyrazisty duet chrzanu i boczku – jesienna nowość od Hochland

Gdy dni stają się chłodniejsze, częściej sięgamy po potrawy o głębszym smaku i aromacie, które dodają energii i poprawiają nastrój. Z myślą o miłośnikach takich połączeń Hochland wprowadza ser kremowy z chrzanem i boczkiem w bloczku – duet, który łączy tradycję z nowoczesnym podejściem do smaku i dołącza do rodziny produktów marki.
Hochland od lat pokazuje, że kluczem dobrego smaku są proste, ale przemyślane połączenia. Tym razem marka sięgnęła po dwa składniki, które od wieków zajmują wyjątkowe miejsce w polskiej kuchni – boczek i chrzan.
Hochland od lat pokazuje, że kluczem dobrego smaku są proste, ale przemyślane połączenia. Tym razem marka sięgnęła po dwa składniki, które od wieków zajmują wyjątkowe miejsce w polskiej kuchni – boczek i chrzan. W duecie tworzą połączenie pełne charakteru, które podkreśla smak codziennych potraw i wprowadza do nich nutę wyrazistości. Nowy ser kremowy z boczkiem i chrzanem nie tylko doskonale sprawdza się na kanapce. Dodany do sosu czy zupy nadaj im głębi i kremowości, sprawiając, że potrawy nabierają wyjątkowego charakteru.
“Stale rozwijamy naszą ofertę, sięgając po smaki, które są bliskie konsumentom, a jednocześnie potrafią zaskoczyć. Ser kremowy z chrzanem i boczkiem to właśnie taki produkt – inspirowany tradycją, ale odpowiadający współczesnym gustom. To właśnie w takich połączeniach najlepiej widać, jak łączymy przywiązanie do tradycji z otwartością na nowe kulinarne inspiracje.” – mówi Jagoda Pietrucha, Starszy Kierownik marki Hochland.
Nowy ser kremowy Hochland z chrzanem i boczkiem to inspiracja do tworzenia codziennych posiłków z charakterem - prostych, ale pełnych smaku. Dzięki temu nawet zwykły posiłek nabiera wyjątkowego wymiaru. Produkt jest już dostępny w sprzedaży, w opakowaniu o gramaturze 90 g.
