100 wydanie Forum Mleczarskie Handel
Aktualności kraj Aktualności świat Komunikaty prasowe
Raporty Wywiady Galerie
więcej...
Kampanie Firmy Produkty
Podręcznik serowy ABC Nabiału Kontakt

Zespół

Janusz Górski

Dyrektor Wydawniczy, Redaktor Naczelny

Absolwent Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego, o specjalności zarządzanie finansami. Pracował w agencjach badań rynkowych, gdzie zajmował się organizacją, a następnie analizami rynkowymi głównie z zakresu produktów spożywczych. W wydawnictwie Nathusius Investments odpowiada za poziom merytoryczny publikacji, wdrażanie i rozwój nowych projektów oraz monitorowanie rozwoju branży.

tel. 22 842 73 02
tel. kom. 783 555 912
fax: 22 642 36 25
e-mail:

Monika Czaplicka

Zastępca Redaktora Naczelnego

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności w SGGW (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego) w Warszawie. W magazynach wydawanych przez Nathusius Investments odpowiedzialna jest za przygotowanie aktualności krajowych, nowości produktowych, oraz opiekę nad archiwum publikacji i zdjęć.

tel.: 22 642 43 12
tel.: kom. 695 999 554
fax: 22 642 36 25
e-mail:

Joanna Górska

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Ukończyła podyplomowe studia MBA – Zarządzanie i Marketing w Szkole Biznesu Politechniki Warszawskiej.

Doświadczony manager projektów marketingowych – długoletnie doświadczenia na rynku produktów FMCG w obszarze marketingu i sprzedaży. Ugruntowane doświadczenie w koordynacji i nadzorowaniu projektów ATL i BTL, koordynowania projektów z zakresu NPD i badań konsumenckich. Wieloletni praktyk z zakresu Public Relations.

Specjalizacja tematyczna: marketing mix, zarządzanie kategoriami, marketing produktowy, NPD i innowacje rynkowe, analizy rynkowe, rynki zagraniczne.

e-mail:

Małgorzata Ziarno

Redaktor Działu Dodatki do żywności

Kierownik Zakładu Biotechnologii Mleka Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie w stopniu doktora habilitowanego. Specjalistka w zakresie mikrobiologii żywności i probiotyków, a także wzbogacania żywności w składniki mineralne. Członek trzech Komitetów Technicznych PKN: nr 200 (ds. Koncentratów Spożywczych), nr 92 (ds. Nasion Roślin Oleistych, Tłuszczów Roślinnych i Zwierzęcych oraz ich Produktów Ubocznych) oraz nr 3 (ds. Mikrobiologii Żywności).

tel.: 22 593 76 69
e-mail:

Dorota Zaręba

Z pasji propagator zdrowego stylu życia oraz odżywiania zarówno w teorii jak i w praktyce. Autorka licznych publikacji naukowych i popularnonaukowych o tematyce spożywczej i dietetycznej. Absolwentka studiów doktoranckich Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie. Absolwentka Dietetyki w Chorobach Wewnętrznych i Metabolicznych Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Absolwentka studiów podyplomowych z Chemii Uniwersytetu Warszawskiego.

Katarzyna Godlewska

Redaktor Działu Higiena

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w SGGW, obroniona rozprawa doktorska na tym samym Wydziale. Tytuł rozprawy doktorskiej „Opracowanie i weryfikacja strategii oceny ryzyka mikrobiologicznego w łańcuchu żywnościowym na przykładzie wybranej grupy produktów pochodzenia zwierzęcego”. Rzeczoznawca ds. HACCP, audytor GHP, GMP i HACCP. Specjalista ds. bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W swojej pracy zajmuje się higieną produkcji, systemami zapewnienia bezpieczeństwa żywności tj. GHP, GMP i HACCP oraz szeroko pojętą analizą ryzyka w łańcuchu żywnościowym. Konsultant, autorka publikacji naukowych i popularnonaukowych.

tel.: 603 566 601
e-mail:

Marlena Piekut

Absolwentka magisterskich i doktoranckich studiów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Ukończyła podyplomowe studia Administrowania Funduszami Unijnymi w Szkole Głównej Handlowej oraz podyplomowe studia Ochrona Własności Intelektualnej zorganizowane przez Uniwersytet Warszawski. Autorka wielu publikacji naukowych z zakresu uwarunkowań konsumpcji w gospodarstwach domowych, zachowań konsumentów na rynku żywności oraz przedsiębiorczości i innowacyjności w Polsce i na świecie.

e-mail:

Oliwia Zakrzewska

Absolwentka Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie oraz Uniwersytetu Nauk Stosowanych w Offenburgu w Niemczech na kierunkach wspólnych Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz Master’s Program Process Engineering. Absolwentka kierunku Inżynieria Chemiczna i Procesowa, specjalność: Inżynieria Przetwórstwa Żywności. Autorka publikacji popularnonaukowych.

e-mail:


copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2020
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij