Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Sery: Owczy podpuszczkowy twardy/półtwardy

Europejskie Specjalności: Holandia

Owczy podpuszczkowy twardy/półtwardy

Pochodzenie

Holandia.

Rodzaj surowca

Mleko owcze pasteryzowane.

Typ sera

Podpuszczkowy dojrzewający, twardy/półtwardy.

Miąższ

Jasnokremowy, zwarty, z nielicznymi małymi oczkami. Łagodny smak.

Przeznaczenie kulinarne

Serwowany z pieczywem, na desce serowej, również do pizzy, zapiekanek, tostów.

Dostawcy

copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25