Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Specjalności serowe z Europy i Polski

Poniższa lista z serami pochodzi z Forum Mleczarskie Podręcznika Serowego edycja 2019. Zgromadziliśmy tu komplet informacji o 88 serach z 17 krajów europejskich i 13 markowych serach z Polski. Na podstronach serwisu publikujemy wszystkie niezbędne informacje potrzebne konsumentom, Szefom Kuchni i handlowcom w ich codziennej pracy i pasji serowej. Zapraszamy do bliższego poznania najciekawszych i najbardziej utytułowanych serów. Znajdą tu Państwo szereg charakterystyk dotyczących pochodzenia, smaku, aromatu, dojrzewania, ochrony unijnej, przeznaczenia kulinarnego, w tym łączenia z winami wraz z listą dostawców i producentów.

copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25