Branża Mleczarska 100 Firm

Komunikaty prasowe

Sertop: Serki w sam raz na grill

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2021-05-19 11:10:52

© sertop
© sertop

Ciepłe dni sprzyjają grillowaniu. Co można dodać do pieczonych na ruszcie mięs i warzyw oraz jak urozmaicić grillowe menu? – Oczywistym dodatkiem są różnego rodzaju sosy, w których maczamy kawałki pieczonych smakołyków – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Do ich wykonania możemy wykorzystać serki topione Sertop, które dzięki doskonałej jakości są idealną bazą do błyskawicznego przygotowania domowych sosów na ciepło oraz dipów. Ich zaletą jest szybkość przygotowania i różnorodność smaku, które pozwalają w ciągu kilku minut przygotować serowy sos paprykowy, szczypiorkowy, czosnkowy lub o smaku Goudy.

– Alternatywnym wykorzystaniem serków jest ich pokrojenie i dodanie do warzyw, które dzięki zawartości białka będą bardziej odżywcze. Dla tych, którzy nie mają pod ręką noża polecamy sery topione w plastrach, które można zapiekać bezpośrednio na mięsie lub warzywach – dodaje Aneta Będkowska.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2021-12-01) Sertop: Przedświąteczne przygotowania
(2021-11-30) Sertop jest wierny tradycji
(2021-11-25) Sertop: Ser smażony dodaje prestiżu w w menu w HoReCa

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o. © 2008-2021
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel.: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij