Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Sertop: Moda na hamburgery trwa

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2019-05-31 11:01:49

© sertop
© sertop

– Czy hamburger musi być niezdrowy? Okazuje się, że nie, jeśli do jego przygotowania użyjemy dobrego pieczywa i składników o dobrej jakości. Umożliwia to ich serwowanie nawet na domowy obiad – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – Taki hamburger, wzorowany na foodtruckowych przepisach, nierzadko klienci przygotowują właśnie w domu. 

– W wersji tradycyjnej jego bazą jest dobrej jakości pieczywo, mięso mielone i plasterki sera topionego Sertop. I to właśnie te produkty warto mieć w swoim sklepie, chcąc zachęcić klientów do zakupów. Co jeszcze można wykorzystać w przepisach na to ulubione przez wszystkie dzieci i wielu dorosłych danie? Z pewnością sałatę lub rukolę, cebulę, pomidora, quacamole, pastę chili czy ogórek. Modne są także hamburgery w wersji wege, bez dodatku mięsnego. Podsumowując: modę na hamburgery każdego typu można wykorzystać do generowanie większej sprzedaży, zwłaszcza jeśli nasze działania wzmocnimy plakatem pysznego hamburgera, który zachęci do jego przygotowania w domu – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25