1. Komunikaty

Sertop: Ciasta bezpieczne dla alergików

Źródło: Sertop / PR Club
Autor: Janusz Górski

– 18 maja obchodzimy Światowy Dzień Pieczenia, którego celem jest zachęcenie ludzi do przygotowywania własnoręcznych wypieków także tych, bezpiecznych dla alergików - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Jest to możliwe między innymi dzięki użyciu naszego masła klarowanego tzw. masła Ghee, które ze względu na brak laktozy idealnie nadaje się do spożywania przez osoby z jej nietolerancją.

– Zalety tego produktu doceniają nie tylko alergicy, ale także osoby zdrowe, bowiem ten w 100 % naturalny produkt ma mnóstwo właściwości odżywczych i doskonale sprawdza się w domowej kuchni, zastępując tradycyjne masło. Ze względu popularność masła klarowanego warto zapełnić nim sklepowe półki. Bo polski klient, to wymagający klient i chce dla siebie oraz swojej rodziny wszystkiego co najlepsze.

Ostatnie wiadomości o firmie