1. Komunikaty

Jansen Kaczorowski Cichocki: Ser Biralungo

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Monika Czaplicka

Twardy ser krowi wyprodukowany we Włoszech w 100% z włoskiego mleka, nie zawiera konserwantów. Bardzo krótka lista składników, jedynie: mleko, sól i podpuszczka. Produkt naturalny, więc świetny szczególnie dla dzieci oraz sportowców. Wygodna forma opakowania przekąski – 100 g sera w wąskim pasku, łatwo otwieranyz jednej strony. Może być zawsze pod ręką, do konsumpcji w dowolnym momencie.

Stworzony, aby zadowolić wszystkich konsumentów: najmłodszych, ponieważ kochają oni proste przepisy i gotowe do użycia produkty oraz starszych, ponieważ możnago użyć również do bardziej wyszukanych tradycyjnych receptur.Miąższ sera jest dość twardy i kruchy, barwy słomkowej, nieco słodki w smaku, delikatny w zapachu.

Importer: Jansen Kaczorowski Cichocki.

Ostatnie wiadomości o firmie