Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Jansen Kaczorowski Cichocki: Ser Biralungo

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2019-04-19 08:03:17

Twardy ser krowi wyprodukowany we Włoszech w 100% z włoskiego mleka, nie zawiera konserwantów. Bardzo krótka lista składników, jedynie: mleko, sól i podpuszczka. Produkt naturalny, więc świetny szczególnie dla dzieci oraz sportowców. Wygodna forma opakowania przekąski – 100 g sera w wąskim pasku, łatwo otwieranyz jednej strony. Może być zawsze pod ręką, do konsumpcji w dowolnym momencie.

Stworzony, aby zadowolić wszystkich konsumentów: najmłodszych, ponieważ kochają oni proste przepisy i gotowe do użycia produkty oraz starszych, ponieważ możnago użyć również do bardziej wyszukanych tradycyjnych receptur.Miąższ sera jest dość twardy i kruchy, barwy słomkowej, nieco słodki w smaku, delikatny w zapachu.

Importer: Jansen Kaczorowski Cichocki.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25