Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Śmietana Łaciata zadebiutowała w Doradcy Smaku

Źródło: Mlekpol (SM)   Dodano: 2018-09-14 11:06:42

Nowy produkt Spółdzielni z Grajewa zagra główną rolę w 10 odcinkach popularnego wśród widzów codziennego programu kulinarnego. Wyborne dania z użyciem produktów Mlekpol (SM) przygotuje mistrz kuchni, Robert Sowa.

– Należę do grona szefów, którzy chętnie wykorzystują w kuchni wyroby mleczarskie. Wydobywają one smak potrawy, nadają jej odpowiednią konsystencję, i po prostu są nie do zastąpienia np. w sosach, do których dodaję śmietanę i masło. Właśnie śmietana to jeden z bardziej ulubionych składników kuchni polskiej, używany do zup, sosów lub jako dodatek do pierogów z owocami czy naleśników. Jako organizator wielu imprez bankietowych i cateringowych, a także podczas warsztatów kulinarnych nie wyobrażam sobie pracy nad menu bez serków śmietankowych – mówi Robert Sowa, uznany szef kuchni.
W jesiennej ramówce stacji TVN tuż przed popularnym serialem, od poniedziałku do czwartku Robert Sowa zaprosi widzów do kuchni pełnej aromatów i smaków. Mleczarnia Mlekpol (SM) już po raz 5. lokuje swoje produkty w popularnym programie telewizyjnym.
Oprócz lokowania swoich wyrobów Mlekpol od początku września rozpoczyna sponsorowanie programów w głównych stacjach telewizyjnych oraz najbardziej popularnych kanałach tematycznych.
Program Doradca Smaku powstaje przy współpracy RebelMedia oraz Jake Vision. Spoty sponsorskie Mlekpol (SM) przygotował Rebel Media.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2018
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25