Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Lazur (SZGPR): Rokblu zadebiutował z sukcesem

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2017-12-19 08:03:10

Portfolio firmy Lazur wzbogaciło się o nowy produkt – dedykowany dla rynku HoReCa ser pleśniowy Rokblu. O jego wyjątkowo pełnym, wyrazistym smaku, bogatym grzybowym aromacie oraz aksamitnej, maślanej konsystencji decyduje wydłużony okres dojrzewania.
Tradycyjna receptura, najwyższej klasy polskie mleko oraz wolny od środków konserwujących skład są gwarancją najwyższej jakości Rokblu.

Dzięki swoim walorom Rokblu sprawdza się w wymagającej, profesjonalnej kuchni, co potwierdziły wyniki prestiżowego Kulinarnego Konkursu Sera Good Cheese 2017. Decyzją jury, składającego się z profesjonalistów – kucharzy i szefów kuchni, Rokblu zdobył złoty medal w kategorii ser do pizzy i najważniejszą nagrodę tego konkursu – Grand Prix.
Rokblu dostępny jest w blokach o wadze 1,0-1,4 kg.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2018
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25