1. Aktualności
  2. Świat

Sertop: Wielofunkcyjność produktu

Źródło: Sertop / PR Club
Autor: Janusz Górski
© sertop

– Ser do smarowania, zapiekania i zagęszczenia zup. Czy to w ogóle możliwe, żeby serek topiony miał tyle możliwości? Okazuje się, że tak. Głównie za sprawą wysokiej jakości surowców użytych do jego produkcji. – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop.

–To właśnie ta wielofunkcyjność sprawia, że grono miłośników Sertopu wzrasta każdego roku. Polacy doceniają nasze produkty, bo ich obecność w domowej kuchni daje nieograniczone możliwości kulinarne. Można go pokroić i dodać do sałaty, wykorzystać jako dip do warzyw lub też zapiec w piekarniku lub na patelni i podać na talerzu z porcją świeżych warzyw. Warto o tym pamiętać zwłaszcza, kiedy jesteśmy rodzicami i wraz z początkiem roku szkolnego brakuje nam czasu na przygotowanie domowego posiłku – dodaje Aneta Będkowska.

Ostatnie wiadomości o firmie