100 wydanie Forum Mleczarskie Handel
Aktualności kraj Aktualności świat Komunikaty prasowe
Raporty Wywiady Galerie
więcej...
Kampanie Firmy Produkty
Podręcznik serowy ABC Nabiału Kontakt

Aktualności

Sertop – czym warto zapełnić sklepowe półki?

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2019-01-21 08:25:16

© sertop

Zimowa aura ma decydujący wpływ na potrzeby konsumentów, stąd niektóre produkty lepiej sprzedają się latem, a inne zimą. Dotyczy to także serków topionych, które jako takie nie są stricte produktami sezonowymi, ale ich poszczególne smaki – już tak. Na co więc postawić zimą, aby wygenerować jak największy zysk?

– Zdecydowanym naszym liderem na półce sklepowej jest Złoty Ementaler, nasz kultowy serek topiony, który jest z nami od początku istnienia naszej firmy i który doskonale rotuje o każdej porze roku – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Podobne wartości sprzedaży odnotowujemy także dla serków wytworzonych na bazie serów żółtych takich jak Tylżycki, Gouda czy Edam. W pozostałych jednak przypadkach wybór smaku ma ogromne znaczenie dla rotacji serków topionych, bowiem o tej porze roku konsumenci zwracają dużą uwagę na takie dodatki jak: borowiki, szynka, czosnek czy wędzony kurczak, o czym warto pamiętać, zapełniając sklepowe półki.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2020-06-23) Sertop z produktami online
(2020-06-16) Sertop ze stałym zatrudnieniem
(2020-05-21) Dlaczego warto postawić na serki topione latem?

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2020
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij