Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Łowicz (OSM): Księżak – nowy ser łowicki z górnej półki

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2018-10-26 08:08:32

Spółdzielnia Łowicz (OSM) rozszerzyła swoje portfolio o ser w plastrach Księżak 130 g. W opakowaniu znajdują się plastry dojrzewającego sera szwajcarskiego o wyrazistym smaku, z orzechową, lekko słodką nutą, o bogatym oczkowaniu i aromatycznym zapachu. Bogaty w wapń oraz witaminy A i B12. Ser najwyżej jakości zapakowany został w opakowanie typu koperta, z możliwością jego wielokrotnego otwierania i zamykania, które gwarantuje zachowanie świeżości, smaku i aromatu sera, aż do ostatniego plasterka.

Ser w opakowaniu rozłożony jest w równy wachlarz na tacce, która pozwala w łatwy sposób wyjąć zawartość opakowania oraz włożyć ją do niego z powrotem. Na tacce można również eksponować ser podczas posiłku. Niepowtarzalności temu produktowi (poza jakością produktu i funkcjonalnym opakowaniem) nadaje również jego folklorystyczny design. Poza logo z łowiczanką i łowickim pasiakiem, które na stałe zagościły na produktach od Łowicz (OSM), opakowanie zdobi motyw łowickiej wycinanki w nowoczesnej formie w kolorze srebrnym, która oddaje charakter premium tego produktu.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2019-10-10) Łowicz (OSM): Twaróg Sernikowy trzykrotnie mielony półtłusty w formie batonu
(2019-06-25) Mleczarnia Łowicz (OSM) z absolutorium dla Zarządu
(2019-05-17) Łowicz (OSM) sięga po klientów w grupie wegan, wegetarian i fllexitarian

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25