Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Jana (ŚSM): Twaróg solankowy z pieprzem

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2018-06-27 08:01:15

Twaróg solankowy z pieprzem otrzymywany jest z twarogu półtłustego z dodatkiem mieszaniny czterech pieprzy (białego, czerwonego, zielonego i czarnego) produkowanego metodą samoociekową.
Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe i łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia. Dostępny w wygodnym opakowani na tacce około 450 g.
Posiada szerokie zastosowanie do wykwintnych kanapek, sałatek i przekąsek.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25