Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Michowianka (SM): Serek Figaro

Źródło: Forum Mleczarskie   Dodano: 2016-12-19 08:45:58

Serek Figaro w parafinie, to ser podpuszczkowy dojrzewający w otoczce parafinowej. Sprawia to, że proces dojrzewania i przechowywania przebiega jak w XIX wieku, czyniąc ser wyjątkowym. Miąższ miękki, plastyczny, aksamitny w smaku, liczne oczka wielkości ziarna ryżu. Charakteryzują go niepowtarzalne walory smakowe i zapachowe.
Doskonały na zimno: do kanapek, sałatek, przekąsek, na deski serów oraz do dań gorących.
Serek w krążku 0,33 kg.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25