Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Nowość w linii Polmlek Professional: śmietanka typu mascarpone

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2016-06-29 09:51:05

Śmietanka typu mascarpone charakteryzuje się delikatną, gładką, kremową konsystencją o śmietankowym smaku. Produkt przygotowany jest z pasteryzowanej śmietanki o wysokiej zawartości tłuszczu (40%). Doskonale nadaje się do przygotowywania deserów, m.in. tiramisu, różnego rodzaju kremów oraz dań wytrawnych i sosów.

Może być stosowana jako zamiennik tradycyjnej śmietany.
Produkt powstał ze starannie dobranych składników, przy zachowaniu najwyższych standardów jakości.
Dostępny w opakowaniach 1 kg i 3 kg.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25