Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Frąckowiak (ZPSiH): Wprowadzamy nowe wariacje smakówe serów smażonych

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2015-12-10 22:26:22

© frąckowiak (zpsih)

– Mijający rok jest kontynuacją wieloletniego trendu konsumenckiego w zakresie doceniania wysokojakościowych produktów tradycyjnych – mówi Forum Mleczarskiemu Handel Grzegorz Marciniak, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży w firmie Frąckowiak (ZPSiH). – Nasz klient wie jak powinien smakować prawdziwy ser smażony, ponieważ sam niegdyś go w kuchni „produkował”. Dzisiaj zatem wręcz wymaga tego smaku sprzed lat, który niejednokrotnie jest powrotem do czasów dzieciństwa.

– Oprócz tradycyjnych od wielu lat smaków (sera smażonego czystego i z kminkiem) zaproponowaliśmy konsumentom ciekawe wariacje domowego sera smażonego z różnymi suszonymi warzywami i aromatycznymi przyprawami. Zaproponowaliśmy ser smażony czosnkowy, pomidorowy, cebulkowy i paprykowy. Większość naszych klientów z otwartością przyjęła te nowości chcąc zaproponować je również swoim klientom – wskazuje nasz rozmówca.
– Największą przeszkodą jest oczywiście wielkość półki, na którą szczególnie w okresie przedświątecznym pretendują nowości wielu producentów. Nasze serowe smakołyki jednak są szczególne z dwóch względów: w tej kategorii nabiałowej nowości to prawdziwa rzadkość, a gdy już się zdarzą, cieszą się szczególnym zainteresowaniem smakoszy – dodaje Grzegorz Marciniak, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży w firmie Frąckowiak (ZPSiH).

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25