Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Jana (ŚSM): jedyny uprawniony producent w kraju – poleca twaróg solankowy

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2015-08-27 09:20:28

Otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Charakterystyczny i niepowtarzalny smak otrzymywany jest po namoczeniu w roztworze solanki. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest producentem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.

Zastosowanie nowoczesnego opakowania typu otwórz-zamknij gwarantuje, że twarogi zachowają swije niepowtarzalne walory smakowe.
Twarogi solankowe idealnie nadają się do kanapek, jako dodatek do wyśmienitych zup i sałatek oraz jako wspaniała przekąska. Unikalne walory twarogów solankowych stanowią inspirację do realizacji własnych pomysłów kulinarnych.
Dostępny w kilku wariantach: twaróg solankowy wędzony, twaróg solankowy, twaróg solankowy w posypce z pieprzu, twaróg solankowy w posypce z papryki.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25