Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Maluta Nowy Dwór Gdański (OSM): Maślanka acidofilna truskawkowo-jabłkowa

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2015-07-16 11:43:06

Maślanka acydofilna (zawiera dobroczynny szczep bakterii Lactobacillus acidophilus) posiada niezwykle łagodny, a jednocześnie rześki, pełny smak. Uczucie lekkiego „mrowienia” na języku w trakcie spożywania schłodzonej maślanki daje efekt prawdziwego orzeźwienia.

Wyjątkowa kompozycja owoców z ich naprawdę dużymi kawałkami wyróżnia maślankę spośród podobnych. Konsumenci cenią tę cechę. Wymienione zalety podkreślają indywidualność maślanki i produkt zapada w pamięć. Pomaga w tym czytelny, charakterystyczny wizerunek opakowania.
Nasza maślanka jest acidofilna, gdyż zawiera dobroczynny szczep bakterii Lactobacillus acidophilus. Produkt dostępny w kubku 400 g.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25