Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Nowość – sery Valbon Camembert z morelami!

Źródło: Hochland Polska   Dodano: 2014-05-16 15:19:05

Do rodziny serów Valbon dołączy nowy smak, Valbon Camembert z morelami, który oferowany jest w cenie detalicznej 6,49 zł za opakowanie jednostkowe 150 g.
Rodzina Valbon produkowana przez firmę Hochland Polska jest ofertą premium w rozsądnej cenie, skierowaną do koneserów sera pleśniowego. Wyjątkowość oferty podkreślają opakowania premium. Dostępne warianty – obok nowości Valbon Camembert z morelami 150 g, to: Valbon Camembert oryginalny 180 g; Valbon Camembert chili 150 g; Valbon Brie: oryginalny, oliwki 200 g; Valbon Delice 125 g; Valbon Rouge 200 g.

Sery Valbon - zainspirowane oryginalną, francuską recepturą - produkowane są od 2000 roku w Polsce - w zakładzie produkcyjnym Hochland Polska w Baranowie k. Ostrołęki, jednym z najnowocześniejszych zakładów przemysłu spożywczego w Polsce. Od samego początku przebojowo zdobyły polski rynek i na stałe zagościły w domach wielu konsumentów. Valbon to produkt idealny nie tylko na specjalne okazje, ale także na spotkania z rodziną czy przyjaciółmi.
Wprowadzeniu na rynek nowych serów pleśniowych Valbon będą towarzyszyły działania promocyjno – sprzedażowe, więcej szczegółów wkrótce!

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25