Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Frąckowiak (ZPSiH): Zainteresowanie serami smażonymi rozszerza się na cały kraj

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2014-02-24 21:24:44

© frąckowiak (zpsih)

– Tradycyjne sery smażone to bardzo ciekawa i niepowtarzalna kategoria handlowa. Rozwija się nieustannie, nie tyle poprzez kolejne wariacje smakowe (najbardziej popularna to wersja bez dodatków oraz z kminkiem), co głównie poprzez zdobywanie coraz to nowych klientów – mówi w rozmowie z Forum Mleczarskim Grzegorz Marciniak, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży w Frąckowiak (ZPSiH).

– Zainteresowanie zdecydowanie rozszerza się z Wielkopolski na całą Polskę. Z pewnością pomaga temu ciekawa promocja unijna z Kampanii Trzy Znaki Smaku, ale w co nie wątpię ani trochę, przede wszystkim niepowtarzalny smak, aromat i konsystencja serów smażonych Frąckowiak. Pamiętam je z dzieciństwa i mam nadzieję, że ani mama ani babcia się nie obrażą – ale ser smażony Frąckowiak jest jeszcze smaczniejszy... Szczególnie, jeśli tuż przed zjedzeniem ocieplimy go (np. w miseczce z ciepłą wodą), by był ciągnący jak kiedyś prosto z patelni. Wielu klientom również kojarzy się on ze smakami dzieciństwa. Cieszymy się z tego, bo cóż innego wspominamy z takim rozrzewnieniem – podsumowuje Grzegorz Marciniak z firmy Frąckowiak (ZPSiH).

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25