Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Nowość – sery Valbon dla koneserów!

Źródło: Hochland Polska   Dodano: 2013-12-22 23:33:07

Firma Hochland Polska od nowego roku proponuje koneserom sera pleśniowego sery Valbon z ofertą premium w rozsądnej cenie. Oferta Valbon obejmuje nie tylko brie i camemberty w wyrafinowanych wariantach smakowych, ale także prawdziwe francuskie przysmaki Valbon Delice i Valbon Rouge.

Wyjątkowość oferty podkreśla także nowe opakowanie premium. Dostępne warianty to :
- Valbon Camembert oryginalny – cena 5,99 zł za opakowanie 180 g;
- Valbon Camembert chili – cena 5,99 zł za opakowanie 150 g;
- Valbon Brie: oryginalny, oliwki – cena 5,99 zł za opakowanie 200 g;
- Valbon Delice – cena 6,39 zł za opakowanie 125 g;
- Valbon Rouge – cena 8,39 zł za opakowanie 200 g.
Sery Valbon – zainspirowane oryginalną, francuską recepturą – produkowane są od 2000 roku w Polsce – w zakładzie produkcyjnym Hochland Polska w Baranowie k. Ostrołęki, jednym z najnowocześniejszych zakładów przemysłu spożywczego w Polsce. Od samego początku przebojowo zdobyły polski rynek i na stałe zagościły w domach wielu konsumentów. W ofercie dominują sery pleśniowe paczkowane, te w opakowaniach jednostkowych 100-200 g. Valbon to produkt idealny nie tylko na specjalne okazje, ale także na spotkania z rodziną czy przyjaciółmi.
Wprowadzeniu na rynek serii serów pleśniowych Valbon dla koneserów będą towarzyszyły specjalnie zaplanowane działania promocyjno – sprzedażowe, więcej szczegółów już wkrótce!

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25