Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Jana (ŚSM): Twaróg solankowy wędzon

Źródło: Jana (ŚSM)   Dodano: 2012-07-11 10:39:16

© Jana (ŚSM)

Twaróg solankowy wędzony jest produktem mleczarskim, otrzymywanym z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki jest wędzony naturalnym dymem – co nadaje mu charakterystyczny zapach i niepowtarzalny smak.

Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia. Dodatkowym ułatwieniem dla konsumenta jest zastosowanie opakowania, które pozwala na wielokrotne, wygodne użytkowanie i przechowywanie produktu.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25