Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Euroser: Gouda holenderska: Czerwone Pesto oraz Zielone Pesto

Źródło: Euroser   Dodano: 2012-01-12 10:51:07

© Euroser

Gama produktów marki Euroser rozwija się w ostatnim czasie bardzo intensywnie. Dołączyły do niej dwa nowe rodzaje Goudy holenderskiej: Czerwone Pesto oraz Zielone Pesto. Produkowana z doskonałego krowiego mleka Gouda Euroser dojrzewa przez kilka tygodni aż osiąga niepowtarzalny, naturalny smak i zapach. Nie ma nic lepszego niż naturalny smak przełamany esencjonalnym dodatkiem, który nadaje serowi niepowtarzalny charakter.

Dodatek czerwonego Pesto – sycylijskiej odmiany tradycyjnego włoskiego sosu na bazie oliwy, czosnku i suszonych pomidorów – sprawia, że Gouda nabiera słonecznego, południowego smaku. To unikalne połączenie powoduje, że nasz ser zaskakuje ciekawym zestawienie aromatów i intensywną czerwoną barwą. Natomiast esencjonalne zielone Pesto znakomicie skomponowało się z subtelnym zapachem i smakiem sera. Ten sławny na całym świecie sos, którego podstawą jest czysta oliwa z oliwek, czosnek, przyprawy i świeża bazylia nadał naszej Goudzie bardziej wyrazistego charakteru.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25