Branża Mleczarska 100 Firm

Aktualności

Sertop: Jesień to czas serów topionych

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2021-09-21 10:12:46

– Gdy jesień otula nas swoimi kolorami i aromatycznymi zapachami, często sięgamy po potrawy z dodatkiem serków topionych, bowiem w chłodniejsze dni nie tylko całkowicie się zmienia, ale także rośnie nasze zapotrzebowanie kaloryczne – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – O ile niezmienna, bez względu na porę roku, pozostaje popularność serków topionych o „neutralnych” smakach, takich jak kultowy Złoty Ementaler, Tylżycki lub Gouda, o tyle wraz z nastaniem chłodniejszych dni konsumenci szukają typowo „zimowych” smaków np. serków z dodatkiem czosnku, borowików czy kurczaka, którymi warto zatowarować sklep wraz z nadejściem września – dodaje Aneta Bedkowska.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2021-12-01) Sertop: Przedświąteczne przygotowania
(2021-11-30) Sertop jest wierny tradycji
(2021-11-25) Sertop: Ser smażony dodaje prestiżu w w menu w HoReCa

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o. © 2008-2021
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel.: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij