Branża Mleczarska 100 Firm

Aktualności

Sertop: Forma ma znaczenie

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2021-06-11 09:58:33

© sertop

– Dostosowanie gramatur do zindywidualizowanych potrzeb klientów to podstawa – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – To właśnie dlatego nasze najpopularniejsze produkty takie jak kultowy Złoty Ementaler czy Gouda dostępne są zarówno w formie 100 g kostek, proponowane rodzinom, 140 g krążków z trójkątnymi porcjami serków topionych do zjedzenia „na raz” oraz plastrów serka topionego gotowego do konsumpcji bez użycia noża, skierowanych do osób żyjących intensywnie i poszukujących w sklepach gotowych rozwiązań.

– O potrzebach konsumentów warto pamiętać nie tylko na etapie produkcji, ale także przy kompletowaniu asortymentu produktowego sklepu, bowiem dostosowanie go do oczekiwań konsumentów może zapewnić obopólną korzyść – dodaje Aneta Będkowska.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2021-09-21) Sertop: Jesień to czas serów topionych
(2021-09-16) Sertop: 30-lecie marki
(2021-08-19) Sertop: „Jakość Tradycja” dla sera smażonego domowego chudego z kminkiem

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o. © 2008-2021
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel.: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij