Temar (PPH): Marka Veganation poszerza gamę produktów
Wegański zamiennik Mascarpone oraz Veganation w bloku o smaku Parmezanu – wyprodukowany na bazie oleju kokosowego, bogaty w witaminę B12 oraz żelazo. W dotychczasowym portfolio Temar, marka Veganation dostępna była w 4 wariantach smakowych w formie plastrów: o smaku cheddara, o smaku goudy, o smaku wędzonej goudy oraz wegańskie plastry z dodatkiem pomidora i bazylii. Jesteśmy przygotowani również na produkty sezonowe tj. wegańskie kostki sałatkowe w zalewie solankowej o gramaturze 1 kg oraz blok 150 g. Produkty nie zawierają konserwantów, GMO, soi, glutenu oraz oleju palmowego. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom konsumentów, planujemy jeszcze w tym roku wprowadzić dodatkową nowość wegańską.
Opakowanie:
- Mascarpone 250 g,
- blok o smaku Parmezanu 200 g,
- kostki sałatkowe w zalewie solankowej 1 kg, blok 150 g.