Branża Mleczarska 100 Firm

Komunikaty prasowe

Dlaczego warto postawić na serki topione latem?

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2020-05-21 11:49:14

© sertop

– Wysokie temperatury sprzyjają psuciu się nabiału i to właśnie dlatego warto zadbać o zachowanie ciągłości procesu chłodniczego podczas jego transportu – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Serki topione są jednak produktem, który wykazuje sporą tolerancję dla wahań temperatury, co sprawia, że jest niezwykle pożądanym dodatkiem do kanapek/sałatek zwłaszcza w letnie, upalne dni, także wówczas, kiedy jemy poza domem. Forma pakowania (kostki/krążki/plastry) pozwala na jego wszechstronne wykorzystanie w kuchni i dopasowanie do bieżących potrzeb żywieniowych każdego klienta sklepu. Dodatkowym atutem jest stosunkowo długi termin przydatności do spożycia, co jest buforem bezpieczeństwa dla właściciela placówki – dodaje Aneta Będkowska.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2021-06-18) Sertop – konkurs „Grilluj z nami”
(2021-06-11) Sertop: Forma ma znaczenie
(2021-05-19) Sertop: Serki w sam raz na grill

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o. © 2008-2021
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel.: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25

Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij