1. Aktualności
  2. Polska

Mlekpol (SM): Dwa nowe masła Łaciate

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Monika Czaplicka

Łaciate osełka to masło, które swoim owalnym kształtem nawiązuje do domowych i tradycyjnych wyrobów gospodyń wiejskich. Masło ekstra Łaciate osełka to tradycyjne polskie masło o naturalnym smaku i wyjątkowej jakości. Jest idealne do kanapek i znakomicie sprawdza się jako składnik tradycyjnych ciast, kremów i deserów. Nadaje delikatności każdej potrawie, wzbogaca smak i wydobywa aromaty użytych składników. Dzięki Łaciatej osełce każdy sos jest aksamitny, delikatny i bogaty w smaku. Masło Łaciate zawiera 83% tłuszczu.

Mleczarnia Mlekpol (SM) w Grajewie, właściciel marki Łaciate, rozszerza asortyment masła Łaciate i wprowadza na rynek dwa nowe produkty w różnej gramaturze.

Opakowanie: 300 g, 500 g.

Ostatnie wiadomości o firmie