Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Frąckowiak (ZPSiH): Oznaczenie ChOG przyciąga konsumentów i handlowców

Źródło: Forum Mleczarskie Handel   Dodano: 2019-08-28 12:30:32

© frąckowiak (zpsih)

– Frąckowiak (ZPSiH) z Granowa oferuje na rynku certyfikowane chronionym oznaczeniem geograficznym Wielkopolskie Sery Smażone w wersji naturalnej oraz ze zdrowym kminkiem. To jedyne certyfikowane sery smażone mające w swym składzie więcej masła, co niewątpliwie wpływa na smak i miękką konsystencję sera – mówi Forum Mleczarskiemu Handel Grzegorz Marciniak, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży w Frąckowiak (ZPSiH).

– Właśnie takie sery smażone cieszą się największym zainteresowaniem konsumenta, który odnajduje w nich unikalność tego przysmaku pamiętaną sprzed lat. Certyfikat jest gwarancją dla konsumenta, że nasz ser spełnia wszystkie standardy oryginalności, naturalności i smaku, dając mu przekonanie dobrego, świadomego zakupu. Taki stosunek nabywcy do naszego certyfikowanego Wielkopolskiego Sera Smażonego powoduje, że handlowcy coraz chętniej widzą go na półkach swoich sklepów. To doskonała metoda utrzymania, a nawet pozyskania coraz bardziej świadomego klienta, dla którego jakość i smak zaczyna być ważniejszy niż najniższa cena. W przypadku serów smażonych Frąckowiak, klient z góry wie za co płaci i właśnie takiej jakości się spodziewa – dodaje Grzegorz Marciniak.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2019-07-04) Frąckowiak (ZPSiH): Naturalność to rodzaj innowacyjności

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25