1. Aktualności
  2. Polska

Frąckowiak (ZPSiH): Naturalność to rodzaj innowacyjności

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Janusz Górski
© frąckowiak (zpsih)

– Konsumenci serów smażonych są bardzo wymagającymi klientami i nie ukrywamy, że nas to ogromnie cieszy, gdyż sery smażone Frąckowiak (ZPSiH) z Granowa spełniają ich oczekiwania – mówi Forum Mleczarskiemu Handel Grzegorz Marciniak, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży w Frąckowiak (ZPSiH). – Wielu pamięta oryginalny smak sera smażonego przygotowywanego samodzielnie przez mamy i babcie i dziś w sklepach szuka identycznej jakości i niezapomnianej naturalności w dostępnych serach. Wśród ogromnej ilości produktów spożywczych na rynku klient szuka dziś wiarygodności.

– Sery smażone firmy Frąckowiak (ZPSiH) z Granowa są gwarancją, że ten prawdziwy smak i konsystencja nie zaginęły. Zainteresowanie tymi produktami to z jednej strony tradycja a z drugiej moda na produkty zdrowe, bez chemii i konserwantów. Coraz większe powodzenie ma naturalny ser smażony z większą ilością prawdziwego masła. Jak kiedyś, gdy nikt nie zważał na dietę, a najważniejszy był smak, skoro jakość i naturalność nie były niczym wyjątkowym. Dziś ta swoista innowacyjność, dzięki zainteresowaniu konsumentów jest także doceniana przez sklepikarzy i partnerów handlowych. Świadomy konsument jest przyszłością i zabieganie o niego serami smażonymi firmy Frąckowiak (ZPSiH) jest dobrym i skutecznym sposobem.

Ostatnie wiadomości o firmie