1. Aktualności
  2. Polska

Sertop: Podkręć smak grillowanych warzyw!

Źródło: Sertop / PR Club
Autor: Janusz Górski
© sertop
© sertop

– Czy serek topiony może być produktem na grilla? Okazuje się, że tak, ale pod warunkiem najwyższej jakości, która umożliwi jego zapiekanie w wysokiej temperaturze – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Dzięki dodatkom serka topionego można wzbogacić smak najpopularniejszych warzyw takich jak: szparagi, ugotowana marchewka, brokuły czy ziemniaki lub wykorzystać go przed grillem do przyrządzenia serowych sosów, uzyskując tym samym pełen witamin i smaku posiłek.

– Jaka forma produktu jest najwygodniejsza w użyciu? Z pewnością plastry serka topionego, dedykowane także do grillowania ze względu na sposób pakowania, umożliwiający ekonomiczne wykorzystanie produktu i brak konieczności posiadania przy sobie noża do krojenia. Przy większej ilości gości, idealnie sprawdzają się 100g kostki serka topionego, które  można zapiekać w całości (po wyjęciu z opakowania i zastosowaniu tradycyjnej panierki z bułki tartej lub panco).

© sertop

Ostatnie wiadomości o firmie